Skip to content

SERVEIS

TREBALLS VERTICALS

Els treballs verticals són una tècnica en la qual no s'utilitzen bastides sinó que els nostres operaris treballen suspesos en l'aire mitjançant cordes, el que permet accedir a zones de difícil accés i espais limitats per realitzar les tasques de manteniment i restauració.

L'ús de treballs verticals a la reparació de paraments i pintura de patis interiors ens permet accedir a les zones més difícils i agilitzar el treball, alhora que suposen un estalvi econòmic considerable.

trabajos-verticales-frontage

En FRONTAGE som especialistes en la realització de treballs verticals a la zona del Maresme, la Selva, el Gironès, Barcelona i àrea metropolitana.

Què opinen els nostres clients?

"Gràcies en nom de la comunitat, la façana estava molt malmesa i era molt antiga i heu fet un treball excel·lent. Molt contents amb FRONTAGE."

"Molt contents d'haver confiat en FRONTAGE per a la rehabilitació de la façana del nostre edifici. Van complir amb els terminis i les qualitats i els resultats han estat òptims. Recomanable."

"Els vam contractar per impermeabilitzar la terrassa i estem molt contents amb els resultats. Seriosos i professionals, hem rebut una molt bona atenció en tot moment. Sens dubte recomanem els seus serveis."

Scroll To Top