Skip to content

SERVEIS

REHABILITACIÓN DE FACHADAS

En tractar-se d'un element exterior, la façana d'un edifici està sotmesa a múltiples i constants agressions que amb el pas dels anys la van deteriorant: inclemències meteorològiques, canvis de temperatura, contaminació atmosfèrica, etc.

Des de 1995, FRONTAGE és especialista en rehabilitació de façanes a l'àrea del Maresme, la Selva, el Gironès, Barcelona i àrea metropolitana. La nostra dilatada experiència en nombrosos projectes de rehabilitació de façanes ens permet conèixer les millors tècniques per a la restauració de la seva façana, que permeten adequar la seguretat de les construccions i revaloritzar els immobles dels nostres clients.

El nostre equip especialista en restauració de façanes realitza tractaments com ara:

  • Acabat de morter exterior i interior i pintura.
  • Aplicació de monocapa acabat respat i / o pedra.
  • Sistemes d'aïllament tèrmic / acústic de façanes (aplicador homologat PROPAMSA®).
  • Treballs de pintura, veladures, revestiments acrílics.
  • Envans pluvials.
rehabilitacion-de-fachadas

Què opinen els nostres clients?

"Els vam contractar per impermeabilitzar la terrassa i estem molt contents amb els resultats. Seriosos i professionals, hem rebut una molt bona atenció en tot moment. Sens dubte recomanem els seus serveis."

"No teníem clar a qui encarregar la rehabilitació de la façana i realment va ser un gran encert confiar en Frontage. Els estem molt agraïts pel seu treball."

"Frontage ha complert amb les nostres expectatives, no només disposa de professionals amb molta experiència, sinó que han complert els terminis i el pressupost. No dubtaríem ni un segon a contractar-los de nou."

Scroll To Top