Skip to content

SERVEIS

REFORMES EN HOTELS

FRONTAGE ofereix un servei de rehabilitació i reformes en hotels que s'adapta a les exigències d'aquest sector i les necessitats dels nostres clients, desenvolupant les solucions constructives més adequades en cada cas.

El nostre servei de rehabilitació i reformes en hotels inclou tant millores d'accessibilitat i seguretat, com millores de tipus constructiu en els diferents espais, així com la reforma i rehabilitació de teulades i cobertes i la rehabilitació de façanes.

La nostra llarga experiència en el sector de reformes en hotels ens permet assessorar-lo en tot moment sobre les opcions més convenients per obtenir els millors resultats. Les nostres reformes són garantia de la màxima comoditat i durabilitat, sense oblidar-nos de factors tan importants com l'estalvi energètic i el compliment de totes les normatives vigents.

Si està pensant en reformar el seu hotel, demani'ns pressupost sense cap compromís.

Què opinen els nostres clients?

"Un servei professional i de qualitat. Teníem dubtes sobre a quina empresa contractar i ens van recomanar Frontage. Estem molt satisfet tant amb el tracte rebut com pel treball realitzat en el nostre edifici. A més, ens preocupava especialment l'aspecte econòmic i la veritat és que han realitzat l'obra a un preu ajustat i amb un resultat de gran qualitat. Molt recomanables."

"Van treballar dins del pressupost i el termini acordat. Grans professionals i complidors. Els recomano."

"Recomano Frontage al 100%, és una gran tranquil·litat veure que l'obra està en tan bones mans: professionals, compromesos i sempre ens han donat una excel·lent atenció. Estem molt contents amb el resultat i sens dubte tornarem a comptar amb ells en el futur."

Scroll To Top