Skip to content

FRONTAGE CONSTRUCT

Empresa familiar especialitzada en la rehabilitació d'edificis i acabats de façanes en obra nova

PROJECTES

Entre els múltiples projectes de rehabilitació d'edificis i acabats de façanes en obra nova que hem dut a terme, cal destacar un gran nombre de rehabilitacions realitzades al barri del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, així com les façanes de gran part dels hotels de Santa Susanna, al Maresme.

EXPERIÈNCIA

La nostra àmplia experiència i un profund coneixement del sector, juntament amb un equip qualificat i especialitzat i la utilització de productes de primeres marques, són garantia d'efectivitat, eficiència i la màxima satisfacció dels nostres clients, entre els quals hi trobem particulars, administradors de finques, hotels, indústries i comerços.

Entre l'àmplia varietat de serveis i actuacions especialitzades que FRONTAGE CONSTRUCT ofereix als seus clients, cal destacar:

Rehabilitació integral d'edificis

Restauració de façanes
Aplicador homologat en aïllaments tèrmics de façana
Impermeabilització de cobertes
Substitució de baixants
Construcció de claraboies
Pintura d'escales i patis de llums
reforma-integral-fachada-frontage

Obra nova

Tot tipus d'acabats en façanes d'obra nova
Monocapes
Arrebossats Exteriors i Interiors
Morters acrílics
Estucs de calç
Aïllaments tèrmics de façanes
frontage-02

Què opinen els nostres clients?

"Frontage ha complert amb les nostres expectatives, no només disposa de professionals amb molta experiència, sinó que han complert els terminis i el pressupost. No dubtaríem ni un segon a contractar-los de nou."

"Un servei professional i de qualitat. Teníem dubtes sobre a quina empresa contractar i ens van recomanar Frontage. Estem molt satisfet tant amb el tracte rebut com pel treball realitzat en el nostre edifici. A més, ens preocupava especialment l'aspecte econòmic i la veritat és que han realitzat l'obra a un preu ajustat i amb un resultat de gran qualitat. Molt recomanables."

"Van treballar dins del pressupost i el termini acordat. Grans professionals i complidors. Els recomano."

Scroll To Top