Skip to content

SERVEIS

IMPERMEABILITZACIÓ DE TERRATS I COBERTES

La coberta és un dels elements principals d'un habitatge o edifici i la seva gran exposició a les inclemències meteorològiques provoca que amb el pas del temps sorgeixin problemes que cal prevenir o solucionar.

FRONTAGE és especialista en impermeabilització de terrats i cobertes a la zona del Maresme, la Selva, el Gironès, Barcelona i àrea metropolitana. Els nostres serveis inclouen la reparació de tot tipus de cobertes, ja siguin planes o inclinades, solucionant problemes habituals com ara goteres, humitats i filtracions, així com la realització de tot tipus d'impermeabilitzacions per prevenir o solucionar els problemes d'humitats a sostres i parets.

cubiertas-impermeables

Si té problemes d'humitats o goteres al seu edifici, hotel, nau, casa o local comercial, no dubti en contactar amb nosaltres el més aviat possible per diagnosticar el problema i donar-li solució. El nostre personal especialitzat analitzarà el problema i trobarà la millor solució per a la reparació d'humitats i la impermeabilització de cobertes.

Què opinen els nostres clients?

"Tracte excel·lent i excel·lents professionals. Sens dubte, recomanaria FRONTAGE a als qui vulguin rehabilitar la façana del seu edifici."

"Un servei molt professional, la façana ha quedat estupenda i amb un pressupost molt accessible. Moltes gràcies."

"Un treball excel·lent, estem molt contents amb el tracte que ens heu donat i els resultats. Recomanables."

Scroll To Top