Skip to content

Projectes de rehabilitació d'edificis i acabats de façanes en obra nova

Garantia i experiència

Finançament per a realitzar obres de rehabilitació o millora del seu edifici

Preus competitius

Rehabilitació integral d'edificis i Rehabilitació de façanes

Qualitat

Manteniment de comunitats, indústria i hotels

Personal qualificat

Empresa especialitzada en la rehabilitació d'edificis i acabats de façanes en obra nova

Rehabilitació integral d'edificis

La rehabilitació d'edificis comporta grans beneficis com ara l'augment del seu valor patrimonial, la millora de les condicions de funcionalitat, confort i seguretat o la reducció del consum energètic, entre d'altres.

Rehabilitació de façanes

En tractar-se d'un element exterior, la façana d'un edifici està sotmesa a múltiples i constants agressions que amb el pas dels anys la van deteriorant: inclemències meteorològiques, canvis de temperatura, contaminació atmosfèrica, etc.

Impermeabilització de terrats i cobertes

La coberta és un dels elements principals d'un habitatge o edifici i la seva gran exposició a les inclemències meteorològiques provoca que amb el pas del temps sorgeixin problemes que cal prevenir o solucionar.

Treballs verticals

L'ús de treballs verticals a la reparació de paraments i pintura de patis interiors ens permet accedir a les zones més difícils i agilitzar el treball, alhora que suposen un estalvi econòmic considerable.

Reformas integrales de escaleras

La porteria d'un edifici és una de les parts més importants de la finca i una de les més transitades, de manera que tant les escales com el vestíbul han d'estar en bones condicions, i per a això és necessari un bon manteniment.

Manteniment de comunitats

FRONTAGE s'ocupa de tot el referent al manteniment de la seva comunitat, indústria o hotel a la zona del Maresme, la Selva, el Gironès, Barcelona i àrea metropolitana.

Per què frontage?

Garantia i experiència. Ens avalen més de 25 anys en el sector i la satisfacció dels nostres clients en els múltiples projectes realitzats.

Personal qualificat. Som un equip professional especialitzat amb una àmplia experiència en la rehabilitació integral d'edificis que pot aconsellar sobre el cas concret del edifici i donar-li la solució més eficaç.

Qualitat. Treballem amb materials de primeres marques i cuidem tots els detalls per aconseguir els millors resultats.

Servei orientat al client. Vam estudiar amb deteniment les necessitats dels nostres clients per tal de assessorar-los sobre l'opció més adequada.

Preus competitius. A FRONTAGE informem als nostres clients de la nostra proposta des del primer moment i del preu del projecte, optimitzant els recursos per aconseguir uns costos ajustats.

planos-frontage

Sol·liciti pressupost

Necessita que li donem preu per reformar o rehabilitar el seu edifici? Contacti amb nosaltres a través d'aquest formulari i rebrà un pressupost de manera gratuïta i sense compromís.

SOL·LICITI PRESSUPOST

Scroll To Top